Dinsdag – Zaterdag: 9u tot 17u
Zondag:  12u tot 17u
Maandag: Gesloten

Image Alt
Make it

Over ons

Salon Déjà Vu is een allround-en krullen kapper die sinds september 2020 is gevestigd in hartje Gent.

Ik, Öz, heb de afgelopen elf jaar veel ervaring opgebouwd in de kapperswereld. Ik heb mijn studie afgerond aan de Nederlandse Kappersacademie. Vervolgens heb ik op verschillende locaties, bij verschillende kappers gewerkt. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik heel veel heb gezien, geleerd en mijn eigen skills heb kunnen ontwikkelen.

Door mijn ervaring door de jaren heen, heb ik mijn eigen kniptechniek ontwikkeld. Deze kniptechniek wordt toegepast bij krul- en plat haar.

Het doel van Salon Déjà Vu is is eigenlijk om haar klanten zoveel mogelijk vooruit helpen met hun haarroutine. Het voldoen aan de wensen en behoeften van de klant staat hierbij centraal.

” Ik weet zelf dat het iets heel lastig is om aan te beginnen. Je weet niet waar en hoe je er juist aan moet beginnen maar ik bied alles aan op persoonlijk advies en budgetvriendelijkheid. Ik wil niet alleen dat ze het wauw-effect enkel bij mij in de salon krijgen maar ook thuis. De bedoeling hier is echt om je beste krul de wereld in te brengen en te kunnen verzorgen en last but not least to rock your own natural hair! “

Na zoveel tijd heb ik besloten om mijn eigen salon te beginnen. Desondanks de corona periode heb ik het risico genomen om de salon te openen maar met vol vertrouwen in mijn vak ga ik ervoor.

Daarnaast heb ik nog twee collega’s Berf en Diel. Berf regelt alles achter de schermen. Ook staat ze af en toe ook in de salon om mij een handje te helpen, of alleen! Diel staat mij ook veel nabij op drukke dagen! ‘

Mijn kniptechniek noem ik de ‘ Flor des Fridas Cut’.

Wat houdt het precies in? De Flor des Fridas Cut maakt geen gebruik van een uitdun techniek, snijtechniek of efileertechniek. Uw haar wordt in een bos bloemen- ovaal geknipt en zo komt er meer volume in het haar. Daarnaast voer ik ook andere technieken toe waaronder de ‘Curl by Curl’ en ‘Rezo Cut’.

Elk haar- en krultype heeft een andere aanpak nodig. Niet iedereen zal dus met dezelfde techniek worden geknipt.

Bij de eerste knipbeurt bij mij wordt u meestal corrigerend geknipt.

Bij de tweede knipbeurt zal u meer in model geknipt worden, dit kan eventueel in nat of droog maar mijn voorkeur gaat in droog haar.

Bij de derde keer weet ik zeker dat het haar in model kan blijven en kunt u veel langer wegblijven van de kapper.

Ik raad onze klanten aan om om de drie à vier maanden terug te komen voor een knipbeurt.

Klanten kunnen hun afspraak zelf verplaatsen. Bij het annuleren graag een e-mail sturen